Fedezd fel a rejtett képességeid!
Alkoss, dekorálj pontozva

A pontozás egyszerre örömteli, meditatív, és kreatív elfogaltság, amivel te is különleges dolgokat alkothatsz – még akkor is, ha nincs kézügyességed.

20200927_180910-removebg-preview
Nem kell a kukának gyártanod az elrontott pontozott mandalákat, ha megismered a trükköket és néhány alapvető szabályt – most online formában

Látod nap mint nap a szebbnél szebb pontozott mandalákat, és csak vágyakozol, hogy te is csinálj valami hasonlót. Közben félsz, hogy nem fog sikerülni és szégyenkezel a végeredmény miatt. Megpróbáltad, nem lett jó. Aztán újra és újra. Közben meg egyre bénábbnak érzed magad, hiszen másoknak olyan könnyen megy.

Ennek nem kell így történnie!

Most online pontozás keretében megismerheted azokat a trükköket, szabályokat, amitől igazán szép és mutatós lesz az alkotásod. Nem kell hónapokat eltöltened azzal, hogy magyarázat nélküli videókat nézel és magad próbálod megtalálni a megoldásokat. Most részletes magyarázatokkal, videókon keresztül megmutatom neked, hogy hogyan készíts te is olyan pontozott mandalákat, amire igazán büszke lehetsz.

Ők már kipróbálták:

A kezdő Online pontozó tanfolyam Szalóki Ildikóval a legjobb befektetés, amit a témában ajánlani tudok. Ott még olyan kérdésekre is választ kapsz, amit fel sem tettél  🙂 rengeteg gyakorlás a titok, van, amit csak a saját utadon te magad tudsz kitapasztalni. A többire meg ott a Mastercard 🙂

Benedek Krisztina

A pontfestés előtt én csak színezéssel  foglalkoztam. Színes ceruzát keresve a neten jött velem szembe a pontfestés. Első látásra tudtam én ezt akarom. A pontfestés talált meg engem. Így elkezdtem utánajárni a technikának , ekkor bukkantam rád is, és téged választottalak mert úgy éreztem a te tanfolyamodon megtalálom amit már keresek.

Nem tévedtem , nagyon alaposan és érthetően vezettél be ebbe a csoda világba, ami napról napra örömöt ad és sok mindenre megtanít. Számomra az elengedés volt a legnehezebb ami ma már nem nehéz, mert tudom másoknak örömet szerzek vele. Nem utolsó sorban segít a jelenben, a mostban lenni és ez jó !

Adrienn

A tegnapi videó margójára: szeretném én is kifejezni HÁLÁMAT, méghozzá Feléd!

Negyedik hónapja aranyozza be napjaimat a pontozás, napról napra új tapasztalások, új alkotások születnek, melyben nagyon sokat segítenek a tanfolyamokon (a haladó épp folyamatban), s az egyéb fórumokon általad bemutatott módszerek, tanácsok. Folyamatosan nyomon követem az eseményeket, a videókat, a pontozott perceket, a közös pontozásokat.

A webáruházadból rendelt kellékek mindig nagyon gyorsan megérkeztek, igényesen csomagolva, s még egy kis meglepetés ajándékkal is kedveskedtél! Köszönöm!

Róth Andrea
...Én meg tudom tanulni magam - gondoltam. Hát nem. Annyi apró trükk van amit a videókból nem látsz! Aztán beadtam a derekam és én is jelentkeztem Ildikó tanfolyamára. Tényleg ajánlom. Érdekes tapasztalás.
Szepes Erzsébet

Használd ki most ezt a lehetőséget,

  • ha szeretnél valami újat tanulni, ami kikapcsol és megnyugtat
  • ha szeretnéd megspórolni a kukának készülő elrontott képek árát, és a kidobott idődet
  • ha szorongsz a mostani vírushelyzet miatt és inkább biztonságban, otthon tanulnál
  • ha egy tapasztalt szakembertől szeretnél tanulni,
  • ha nyitott vagy a változásra